Är du en fena på att prata om din forskning?

Skapad:

2019-06-28

Senast uppdaterad:

2022-06-21
Du har väl inte missat att vi nu efterlyser forskare till Sveriges största tävling i forskningskommunikation, Forskar Grand Prix? Är du eller någon du känner grym på att berätta om sin forskning – eller vill bli det? Då bör ni anmäla ert intresse till Forskar Grand Prix idag!

Finalen i Forskar Grand Prix 2017.

Vill du utveckla din presentationsteknik och bli bättre på att förklara vad din forskning handlar om? Då bör du delta i Forskar Grand Prix! Om du är verksam vid Blekinge tekniska högskolaHögskolan i BoråsLunds universitetHögskolan i SkövdeMälardalens högskolaStockholms universitetKTH eller Karolinska institutet har du möjlighet att vara med i din lokala deltävling i anslutning till vetenskapsfestivalen ForskarFredag i slutet av september. Du får personlig coachning och tävlar om en plats i den nationella finalen mot 3-6 andra tävlande. Ta kontakt med projektledaren vid ditt lärosäte eller skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person.

Har du inte en deltävling nära dig?

Anordnas inte en Forskar Grand Prix-deltävling nära dig kan du i stället vara med i N.Ö.R.D. (Nationell Öppen Rikstäckande Deltävling) och tävla om en plats direkt i den nationella finalen. Då skickar du istället in ditt bidrag digitalt via Forskar Grand Prix hemsida, läs hur du går tillväga här. Går du vidare till finalen får du även en master class i presentationsteknik, något som tidigare tävlande har värderat högt.

Mer information

För frågor, kontakta Anders Sahlman, projektledare på Vetenskap & Allmänhet, eller skicka ett mail till [email protected].Läs om
ForskarFredags medborgarforskning MASSEXPERIMENTEN


ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

LÅNA EN FORSKARE

Kostnadsfria besök i hela landet
i samband med ForskarFredag-veckan


Läs de senaste nyheterna som rör ForskarFredagVill du vara med på vår mejllista och få koll på allt som händer inom ForskarFredag?Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *