Webbinarium: Lär dig förklara din forskning på 4 minuter!

Skapad:

2022-05-13

Senast uppdaterad:

2022-06-02

Under Forskar Grand Prix 20/21 presenterade Richelle Duque Björvang, Karolinska Institutet, sin forskning om kopplingen mellan kemikalier och fertilitet på fyra minuter. Foto: Erik Cronberg

Ska du delta i ForskarFredag eller planerar du att tävla i Forskar Grand Prix? Eller vill du bara bli bättre på att förklara för nära och kära vad det är du gör om dagarna? I juni bjuder Forskar Grand Prix in till ett webbinarium för dig som är forskare och vill kunna förklara din forskning på ett enkelt och engagerande sätt.

Webbinariet är en timme långt och ger dig verktyg för hur du ska tänka när du gör din presentation till Forskar Grand Prix, om du ska träffa allmänheten under ForskarFredag, eller om du bara vill ha tips på hur du kan göra din forskning mer lättillgänglig.

Datum

1 juni 2021, kl 11-12. Webbinariet hålls på svenska. 

Samma webbinarium arrangeras även på engelska den 2 juni, läs mer här.

Anmäl dig till webbinariet på denna länk. Mötesverktyget vi använder är Zoom.

Varmt välkommen!


Anders Sahlman. Foto: Gustaf Waesterberg.

Webbinariet leds av Anders Sahlman. Anders är en erfaren och uppskattad presentationscoach som coachat finalister och deltagare i Forskar Grand Prix sedan 2012. Han har även uppdrag för klienter utanför forskarvärlden. Sedan fem år är han juryns coach i TV4:s Let’s Dance och han är även intervjuad i boken ”Five Stars” av den amerikanska författaren Carmine Gallo om hur forskare kan förklara sin forskning.

ForskarFredag arrangeras
den 25-30 september

Gratis aktiviteter runt om i Sverige och online


ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!


Läs de senaste nyheterna som rör ForskarFredagVill du vara med på vår mejllista och få koll på allt som händer inom ForskarFredag?


Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *