Vill du vara med och skapa mötesplatser mellan forskare och allmänhet under ForskarFredag 2020? Anmäl dina aktiviteter nedan!

Att tänka på när ni planerar aktiviteter:

 • Aktiviteterna ska arrangeras fredagen den 25 september eller lördagen den 26 september 2020, eller andra dagar samma vecka.
 • Ingen avgift får tas ut, aktiviteten ska vara gratis.
 • Aktiviteten ska vara i ForskarFredags anda: möten mellan forskare och allmänhet och med en tydlig inriktning på dialog och prova-på.
 • Minst en doktorand eller forskare ska medverka.

OBS! ForskarFredag är ett registrerat varumärke. Namnet ”ForskarFredag” och loggan får enbart användas för aktiviteter som är godkända av oss och finns med i det officiella ForskarFredag-programmet på www.forskarfredag.se

Läs mer om kriterier för ForskarFredag-aktiviteter här!

Att tänka på när ni fyller i formuläret:

 • Fyll i en aktivitet per formulär (för skolprogram, se nedan).
 • Bifoga gärna en länk till en sida med mer information.
 • Välj en liggande bild i god kvalitet som illustrerar aktiviteten väl. Bilden ska vara minst 940 pixlar bred och 570 pixlar hög. Bilden ska vara godkänd enligt ForskarFredags fotoriktlinjer.

Arrangören ansvarar för att informationen i programmet är fullständig och korrekt. Vetenskap & Allmänhet kan komma att göra ändringar i texten och byta ut bilder i syfte att göra informationen tydligare för besökaren.

Några datum

Vi lägger upp aktiviteter i programmet löpande och så snabbt vi har möjlighet, men här är några viktiga datum:

 • Aktiviteter som anmäls senast den 29 maj publiceras innan midsommar.
 • Aktiviteter som anmäls senast den 28 augusti publiceras senast den 11 september. Aktiviteter anmälda efter den 28 augusti hanteras i mån av tid.

Skolprogram

För stora skolprogram med många aktiviteter riktade mot samma målgrupp kan ett formulär fyllas i med samlad information om skolprogrammet. Inkludera ordet ”skolprogram” i titeln. Här finns olika alternativ:

 1. Bifoga en länk till en webbsida där besökaren hittar hela programmet (rekommenderas),
 2. Lägg in samtliga programpunkter under ”mer information”, eller,
 3. Bifoga hela programmet i pdf-format.

Ändringar i programpunkten

Vi uppskattar om informationen är så komplett som möjligt när aktiviteten anmäls, men ändringar kan ibland behöva göras. Anmäl eventuella ändringar via mail till ([email protected]). Efter den 28 augusti genomförs ändringar i mån av tid.

Vid frågor: [email protected]

Anmäl din programpunkt i formuläret nedan

Obs! Endast en aktivitet per formulär. Uppdatera sidan för att fylla i formuläret igen.

Fill out my online form.