Så berättar du om din forskning

Skapad:

2022-04-19

Senast uppdaterad:

2022-06-15

Presentationscoachen Anders Sahlman har många års erfarenhet av att hjälpa forskare bli bättre på att presentera sin forskning. I videon ovan ger han sina bästa tips om hur du skapar intresse och nyfikenhet för din forskning. Som bonus ger han även några tips om hur du interagerar med en digital publik på bästa sätt.

ForskarFredag 2022Vetenskapsfestivalen ForskarFredag skapar dialog mellan forskare och allmänhet. Delta och upptäck hur spännande forskning är. I år arrangeras ForskarFredag den 26/9- 1/10-2022 på ett 30-tal orter runt om i landet. Alltid kostnadsfritt!

ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

Anmäl din mejladress nedan för att vara up-to-date med allt som händer inom ForskarFredag. Vi hörs!


Medborgarforska för miljön!Hjälp forskare att kartlägga Sveriges plastskräp i september.

Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.