Algo Kidz – om havet, algerna och deras betydelse för planeten

Skapad:

2020-11-24

Senast uppdaterad:

2022-06-21
Algo Kidz vill engagera och motivera barn till en positiv framtidstro och till ett hållbart förhållningssätt till miljön. Algo Kidz berättar om havet, algerna och deras betydelse för planeten. Ett skolmaterial från Linnéuniversitetet.

Med Algo Kidz vill vi berätta om havet, algerna och deras betydelse för planeten. Se TV-programmet om algen Algo – den lilla stora hjälten, ladda ner ett ”verktygs-kit” med en saga, ritmallar som barnen kan färglägga eller inspireras att göra egna sagor och teckningar med och det finns en musikvideo och sångtext och noter så alla kan sjunga med.

Ni hittar materialet här!Läs om
ForskarFredags medborgarforskning MASSEXPERIMENTEN


ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

LÅNA EN FORSKARE

Kostnadsfria besök i hela landet
i samband med ForskarFredag-veckan


Läs de senaste nyheterna som rör ForskarFredagVill du vara med på vår mejllista och få koll på allt som händer inom ForskarFredag?Kontakt

ForskarFredag

[email protected]