Fatumo Osman

Bygga framtidens trygga generation: Motståndskraft för psykisk hälsa

✓ Online

✓ Åk 7-9

✓ Gymnasiet

✓ Svenska

✓ Psykisk hälsa hos barn och ungdomar

Möt den inspirerande och banbrytande forskaren Fatumo Osman, en sjuksköterska, lärare och forskare vid högskolan Dalarna. Hennes passion ligger i att utforska psykisk hälsa, migration, föräldraskap och föräldraskapsstöd. Genom sin omfattande forskning har hon arbetat med frågor som rör psykisk hälsa hos familjer över hela världen, från Sverige och Europa till Afrika. Fatumo Osman är inte bara en framstående forskare utan också en eldsjäl med ett uppriktigt engagemang för att skapa trygghet för individer och familjer runt om i världen. Hennes arbete kretsar kring en kraftfull idé: att stärkt motståndskraft är nyckeln till att förbättra och bevara en stark och positiv psykisk hälsa hos våra unga. 

Låt Fatumo Osman guida er genom spännande insikter och lärdomar som kommer att öppna dörrar till en bättre förståelse för hur vi kan bygga en ljusare framtid för kommande generationer. Psykisk hälsa är en resa som vi alla är på, och med rätt kunskap och motivation kan vi tillsammans skapa en värld full av trygga och mentalt starka individer. 


Högskolan i Dalarna

Institutionen för hälsa och välfärd

Läs mer om min forskning

Bokningen har stängt för denna omgång

Anmäl dig till ForskarFredags mejllista om du vill ha information inför nästa låneperiod.


ForskarFredag arrangeras
den 25-30 september

Gratis aktiviteter runt om i Sverige och online


ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!


Läs de senaste nyheterna som rör ForskarFredagVill du vara med på vår mejllista och få koll på allt som händer inom ForskarFredag?


Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *