Inför ForskarFredag: Fråga forskarna!

Skapad:

2020-11-14

Senast uppdaterad:

2022-06-20
$1“Ask me anything” uppmanar Lorraine Leeson, Linda Megner, Anne-Marie Weijmans och Danielle Martine Farrugia. De forskar inom vitt skilda områden, men har forskarens nyfikenhet och vetgirighet gemensamt. Du kan träffa dem alla under ForskarFredag och European Reseachers’ Night den sista veckan i november, men redan nu har de gjort sig redo för att svara på dina frågor. Vad har du alltid undrat om teckenspråk, rymden, galaxer, atmosfären, satelliter eller allmämhetens involvering i forskning?


Uppdatering: Insamlingen är nu stängd, men här kan du se alla frågor och svar!
Läs de senaste nyheterna som rör ForskarFredag


ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

Vill du vara med på vår mejllista och få koll på allt som händer inom ForskarFredag?

Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.