Inför ForskarFredag: Fråga forskarna!

Skapad:

2020-11-14

Senast uppdaterad:

2022-06-20
$1“Ask me anything” uppmanar Lorraine Leeson, Linda Megner, Anne-Marie Weijmans och Danielle Martine Farrugia. De forskar inom vitt skilda områden, men har forskarens nyfikenhet och vetgirighet gemensamt. Du kan träffa dem alla under ForskarFredag och European Reseachers’ Night den sista veckan i november, men redan nu har de gjort sig redo för att svara på dina frågor. Vad har du alltid undrat om teckenspråk, rymden, galaxer, atmosfären, satelliter eller allmämhetens involvering i forskning?


Uppdatering: Insamlingen är nu stängd, men här kan du se alla frågor och svar!ForskarFredag 2022Vetenskapsfestivalen ForskarFredag skapar dialog mellan forskare och allmänhet. Delta och upptäck hur spännande forskning är. I år arrangeras ForskarFredag den 26/9- 1/10-2022 på ett 30-tal orter runt om i landet. Alltid kostnadsfritt!

ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

Medborgarforska för miljön


Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.