Varför är det viktigt att kommunicera sitt hållbarhetsarbete?

Hållbarhetskommunikation är ofta en utmaning, inte minst eftersom det handlar om komplexa frågor som ska omsättas till begripliga budskap. Titta på webbinariumet genom att klicka på bilden!

Hur ska företag kommunicera sitt hållbarhetsarbete på ett strategisk sätt? Lyssna till ett öppet webbinarium med forskaren Christina Grandien, DEMICOM under ForskarFredag, vetenskapsveckan 23-27 november.

Organisationers och företags engagemang för att vara med och lösa miljöproblem har aldrig varit viktigare, men att kommunicera hållbarhetsinitiativ är ingen enkel uppgift. Hållbarhetskommunikation är ofta en utmaning för företag och organisationer, inte minst eftersom det handlar om komplexa och komplicerade frågor som ska omsättas till begripliga och effektiva budskap.

Under seminariet kommer vi bland annat diskutera vad forskningen säger om strategisk hållbarhetskommunikation, varför det är så svårt att kommunicera om hållbarhetsinitiativ, greenwashing och greenhushing, hur attityd- och beteende förändringar skapas och hur företag och organisationer kan lyckas med effektiv hållbarhetskommunikation.

Tid:

Onsdagen den 25 november, kl 14.00-14.45.

Plats:

Webbinariet hålls via Zoom.

Mer information:

Ingen anmälan krävs. Maxantal 500 personer.
Läs mer på Mittuniversitetets hemsida.


Kontaktperson:

Sofia de Wall
[email protected]
0725818937

Arrangör:

Mittuniversitetet


Lägg till en kommentar