Så lånar du en forskare

bokningssidan visas alla forskare. Fler forskare tillkommer under hela augusti. För att begränsa urvalet utifrån ämne, ort, målgrupp, spåk (sve/eng) och dag finns rullister. För att välja mellan onlinebesök eller på plats finns rutor att kryssa i.

Det går att välja flera alternativ i rullisterna. Dessa blir då vitmarkerade. Avmarkera genom att klicka på det vitmarkerade ordet igen, till exempel om sökningen blev för snäv. Sökningen nollställs när du väljer att gå in på en forskares personliga sida.

Inne på forskarnas profilsidor ser du mer exakt vilka dagar och tider de är tillgängliga. Klicka på den tid som passar och gå vidare i bokningen genom att trycka på BEKRÄFTA.

OBS! Om det saknas en kalender och står ”Inga lediga tider” har forskaren ännu inte lagt in när hen är tillgänglig. Kika igen om ett par dagar, det tillkommer tider och forskare under hela augusti. När forskaren är fullbokad skriver vi ut det i början av forskarprofilens titel.

I nästa steg fyller du i dina uppgifter och önskar om besöket ska vara digitalt eller på plats.

Klicka på BOKA för att skicka en förfrågan till den forskare som du och din klass vill låna.

När du bokat får du ett bekräftelsemeddelande direkt på sidan.

Ett meddelande skickas även till den epostadress du angett. Forskaren behöver fortfarande bekräfta din bokning innan den går igenom. När bokningen bekräftas (eller avbokas) får du ett nytt mejl.

När bokningen bekräftats av forskaren har ni direktkontakt med varandra och kan diskutera upplägget för besöket. Observera att mejladressen står i texten, det går inte att svara med vändande mejl.

ForskarFredag arrangeras
den 25-30
september 2023


Läs de senaste nyheterna som rör ForskarFredag


ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

LÅNA EN FORSKARE TILL KLASSRUMMET I APRIL

Bokningen öppnar den 13 mars

Vill du vara med på vår mejllista och få koll på allt som händer inom ForskarFredag?


Kontakt

ForskarFredag

[email protected]