Möt forskare i Stockholm

ForskarFredag i Stockholm bjuder in massor av spännande möten med forskare, som går att delta i digitalt.  Foto: Hanna Mellin/VA.

Ärver vi huvudvärk? Kan organ lagras på chip? Hur kan vi skilja på vad som är fakta och vad som är åsikter? Hur korrekt är egentligen fysiken i Hollywood?

Vetenskapens Hus, KTH, Stockholms universitet och Karolinska Institutet bjuder aktuella och spännande ämnen under årets ForskarFredag. Upplev shower, samtal och debatt med forskare hela dagen.

Program

Tid

Fredagen den 24 september, kl. 9-16

Plats

Online och i Vetenskapens Hus. Följ live via Zoom!

Mer information

Aktiviteterna i Stockholm erbjuds företrädesvis online, men beroende på rådande smittläge kan enstaka skolklasser erbjudas att delta på plats. Föranmälan krävs för deltagande på plats. Anmäl här: https://www.kth.se/form/anmalan-ff21

Allt som händer på Vetenskapens hus under ForskarFredag: https://www.vetenskapenshus.se/evenemang-tavlingar/forskarfredag/program-2021


Kontaktperson

Elin Ottergren
[email protected]
08-790 9845

Arrangör

Vetenskapens Hus i samarbete med KTH, Stockholms universitet, Karolinska Institutet och Stockholms stad. Övriga medverkande: Vasamuseet, SciLifeLab, Scania, BSSC (Skansen), AstraZeneca.


Lägg till en kommentar