Forskarlunch: Hur kommer framtidens städer att se ut?

Se inspelningen av forskarlunchen genom att klicka på spelaren ovan!

Hur bygger vi den hållbara framtidsstaden? Hur ska vi leva och bo i framtiden?
Forskning, företag och affärer genom export av tjänster och produkter från Dalarna kan bidra till en hållbar utveckling.

Välkommen att lyssna på Högskolan Dalarnas forskarstudenter Johanna Mattson och Thomas Jungell som nu samarbetar som nu samarbetar med Kopparstaden, Fiskarhedenvillan, Hushagen och Tunabyggen om hur viktigt det är med forskning som belyser problem för att skapa möjligheter till lösning. Exportplattformen Smart City Sweden bidrar till affärsutveckling för svenska företag. En avslutande paneldiskussion om betydelsen om att forskning och företag möts.

Programmet kommer att uppdateras.

Delta digitalt eller på plats

Forskarlunchen kommer att sändas ifrån Ljusgården i Dalarna Science Park. Vill du följa sändningen online så anmäler du dig i formuläret nedan så kommer du få en länk dagen innan för att koppla upp dig.Vill du lyssna på plats är Restaurant Julius Carlsson öppen för lunchservering, ingen föranmälan.

 

Tid

Fredagen den 24 september 2021, kl. 12.15-13.00

Plats

Ljusgården, Dalarna Science Park, Forskargatan 3 eller digitalt.

Om ni vill delta online skickas anmälningslänk ut till deltagarna dagen innan.

Mer information

Läs mer på Dalarnas Science Parks hemsida


Kontaktperson

Elisabethy Fränne
[email protected]

Arrangör

Dalarna Science Park och Smart City Sweden i samarbete med Högskolan Dalarna. Denna aktivitet är en del av Borlänge Science Festival och ForskarFredag.


Lägg till en kommentar