ForskarVeckan 26 november: Innovation, kommunikation och varumärke

ForskarVeckan2020 Innovation, Communication & Branding from Teknikens Hus on Vimeo.

ForskarFredag i Luelå utökas för andra året i rad till ForskarVeckan för gymnasiet med många intressanta forskare, forskningsområden och teman under veckan. Torsdagen den 26 november fokuserar vi på forskning inom innovation, kommunikation och varumärke. ForskarVeckan är helt digital och hålls på engelska.

Möt forskare – helt vanliga människor med ovanligt spännande jobb! Forskarna sänder live från sina labb och svarar på tittarnas frågor. LTUs studentambassadörer tar med dig på en virtuell rundtur på universitetet.

Program:

Kl 9.00-11.00: Forskare vid LTU presenterar sig själv, sin forskning och framtidsutmaningar i livesändningar från sina labb eller på plats i Teknikens Hus. Studentambassadörerna visar runt på LTU, berättar om livet som student och om LTUs utbildningar.

Dagens tema: Innovation, kommunikation och varumärke. Möt doktoranden Anmar Kamalaldin som berättar mer om hur digitalisering och smart teknik kan bidra till en hållbar framtid samt biträdande professor Tim Foster som vet allt om branding och hur man blir som mest framgångsrik med ett varumärke.

Tid:

Torsdag 26 november, kl. 9-11.

Plats:

Livesändning genom Zoom.
Välkommen att delta digitalt via: https://ltu-se.zoom.us/j/69352823932

Mer information:

Sändningen utgår från Luleå med skolklasser över hela Sverige är välkomna att delta! Anmälan sker till l[email protected].

Läs också om ForskarVeckan på Teknikens Hus hemsida eller  i detta informationsblad.


Kontaktperson:

Linda Ökvist
[email protected]
0920-550 803

Arrangör:

Luleå tekniska universitet

Teknikens Hus


Lägg till en kommentar