Forskarfrukost: Forskning och ny teknik för en hållbar framtid

Balthazar Science Centre, ForskarFredag Skövde 2018. Photo: Cecilia Fransson, ASSAR.

Fredagen den 27 november bjuder ASSAR Industrial Innovation Arena och Näringslivsforum i Skövde in till en helt digital träff med miniföreläsningar för att kicka igång årets ForskarFredag i Skövde.

Välkommen till en digital träff med miniföreläsningar där entreprenörer och näringslivsaktörer möter Högskolans forskare som bjuder på inspirationsföreläsningar från forskningens värld. Träffen inleder årets ForskarFredag som arrangeras av Högskolan i Skövde, Balthazar Science Center och ASSAR Industrial Innovation Arena.

Forskning för en hållbar framtid

ForskarFredag 2020 har temat ”forskning för en hållbar framtid” och frukostens miniföreläsningar kommer att vara inspirerade av det temat från olika perspektiv.

Program

08.00 – 08.10 Välkommen till årets digitala forskarfrukost!
08.10 – 08.30 Hållbar lönsamhet och lönsam hållbarhet i små tillverkningsföretag; Jim Andersén, Professor i företagsekonomi, Högskolan i Skövde.
08.30 – 09.00 Teknik som möjliggörare för social hållbarhet och inkludering; Sara Yousif Mohamed Mahmoud, doktorand, Högskolan i Skövde & Jessica Lindbolm, biträdande professor i informationsteknologi, Högskolan i Skövde.

Tid:

Fredagen den 27 november, kl. 08.00 – 09.00

Plats:

Direktsänds via Zoom.

Mer information:

Anmäl dig här!

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med. Välkommen!

Se även ASSAR Industrial Innovations Areas hemsida.


Kontaktperson:

Martina Söderhielm
[email protected]
+46 73 270 57 14

Arrangör:

Frukosten inleder årets ForskarFredag som arrangeras av Högskolan i Skövde, Balthazar Science Center  och ASSAR Industrial Innovation Arena.


Lägg till en kommentar