Förskole- & lågstadiematerial från Rymdstyrelsen

Skapad:

2019-01-07

Senast uppdaterad:

2022-06-21
Leia och björndjuren

Leia och Björndjuren. Bild: Rymdstyrelsen.

Följ med Leia och björndjuren på en upptäcksresa genom rymden, lär dig hur det är att leva på en rymdstation och lyssna på en radioteater om Therese och Peter och deras fantasiresa ut i rymden. Detta kan du göra med Rymdstyrelsens skolmaterial för förskola och lågstadiet.

Skolmaterial från Rymdstyrelsen för förskola och lågstadiet:


Rymdstyrelsens logga

Rymdstyrelsen är en central förvaltningsmyndighet under Utbildningsdepartementet med ansvar för statligt finansierad nationell och internationell rymdverksamhet i Sverige vad gäller forskning och utveckling. Rymdstyrelsen är kontaktorgan för internationellt rymdsamarbete.

ForskarFredag 2022



Vetenskapsfestivalen ForskarFredag skapar dialog mellan forskare och allmänhet. Delta och upptäck hur spännande forskning är. I år arrangeras ForskarFredag den 26/9- 1/10-2022 på ett 30-tal orter runt om i landet. Alltid kostnadsfritt!

ForskarFredags motto

Forskare är vanliga människor med ovanligt spännande jobb!

Medborgarforska för miljön

Kontakt

ForskarFredag

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.